Tietosuojaselvitys Asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin verkkokauppa-asioinnin yhteydessä. Tästä henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste selvittää mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Rekisterinpitäjä Nimi: Bouchon Oy Suomen Savustintukku Y-tunnus: 1038784-3 Yhteystiedot: Moukarinkuja 6, 04300 Tuusula Rekisteriasioista vastaava henkilö Juha Salo puhelin (09) 8761205 sähköpostiosoite asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Rekisterin nimi Suomen savustintukun asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Suomen Savustintukun asiakkaiksi rekisteröityviltä henkilöiltä pyydetään heidän henkilötietojaan. Tietoja kerätään, käsitellään ja käytetään seuraavia asioita varten: - Asiakasrekisterin ylläpitäminen - Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen - Asiakasyhteydenottoihin - Tavaroiden ja palvelujen toimittamiseen - Tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin - Suoramarkkinointiin mikäli asiakas antaa nimenomaisen suostumuksensa uutiskirjeen tilaamiselle.

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja, etkä tilaa verkkokaupastamme.

Rekisterin tietosisältö Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: - Yhteystiedot ovat (etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) lähetysten toimitusta varten ja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) mahdollista yhteydenottoa varten. - Tunnistustiedot (salasana ja käyttäjätunnus) - Yrityksen tai yhteisön nimi -Asikkaan tilaukset, eli tilaushistoria päiväystietoineen - Yritysasiakkailta Y-tunnus

Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan tai tilaa tavaraa.. Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta saadaan Bisnode Oy:n järjestelmästä.

Tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaan tietoja ulkopuolisille.

Poikkeuksena tästä on tilausten käsittelyn yhteydessä tilauksen käsittelyn kannalta välttämättömät tietojensiirrot toisiin järjestelmiin. Esimerkiksi tilatessasi paketin postiin kuljetuksella siirrämme tilaustiedot automaattisesti postin järjestelmään. Valitsemiesi tilaus- ja maksutapojen perustella tilauksesi käsittelyssä tarvittavat välttämättömät tiedot siirretään tarvittaessa Postin, Matkahuollon, Euroloan Consumer Finance Finlandin (mash), Checkout Finlandin (pankkikortti ja luottokorttimaksu, verkkopankkimaksut ym), Unifaunin (postilähetykset), Ropo Financen (yrityslakutus), Pulse 247 (Mycashflow), cretesend.com (uutiskirjeen tilaajat) ja/tai muun käyttämämme palvelun tarjoajalle.

Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa tiloissa. Asiakastietoja käsittelevät vain yrityksen henkilöstö ja heillä on pääsy vain tehtäviensä vaatimusten mukaisiin tietoihin

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla Pulse247 nimisen yhtiön kautta. Palvelimet on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhoaminen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille tai yhteisöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Kielto-oikeus Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä.

Suostumuksen peruuttaminen Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Peru tilaus" -linkkiä klikkaamalla.Pääsy tietoihinSinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.Oikeus saada virheet korjatuksiSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.Oikeus tietojen poistamiseenSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.Oikeus kieltää suoramarkkinointiVoit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä. tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.Oikeus vastustaa käsittelyäMikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.Oikeus rajoittaa käsittelyäSinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansapitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.Oikeus saada tiedot siirretyksiMikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointiaEmme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.