Kylmäsavustimen aloituspakkaukset
Kylmäsavustimen aloituspakkaukset

Suosituista Pro Q kylmäsavustimista on nyt saatavilla aloituspakkaukset, joihin on valmiiksi kerätty sopiva aloitusvalikoima kylmäsavustuksen aloittajalle. Lisäksi tarvitset vain grillin tai sopivan savukaapin, johon saat kalat ja savuntuottimen sijoitettua.

Tässä paketissa saat tarjoushintaan suositun Pro Q kylmäsavustimen sekä runsaat kylmäsavupurut, joilla pääset tekemään ensimäiset savustukset eri makuja kokeillen.
Ensimäiselle käyttökerralle suosittelemme kokeilemaan paketista löytyvää pyökkipurua, sillä miedoimpana vaihtoehtona se antaa sitten hyvän vertailukohdan muille savupurumauille.

Pro Q kylmäsavugeraattorilla teet kylmäsavustimen pallogrillistä tai vanhasta metallisesta jääkaapista. Sopii myös useimpiin savustimiin. Kylmäsavugeneraattorin on suunniteltu sijoittavaksi grilliin. Sen voi laittaa myös muuhun kannelliseen metalliastiaan, savustimeen tai sopivaan säiliöön, kuten vanhaan metalliseen arkistokaappiin tai pukukaappiin. Kylmäsavukaapissa pitää joka tapauksessa olla tuuletusreiät sekä alhaalla, että päällä. Hyviä valmisvaihtoehtoja kylmäsavutorneiski oavt valikoimastamme ovat pienelle kylmäsavustimeille: Abas kalasavustin tai kaasusavustin ja isolle kylmäsavustimelle Excel tai Abas iso kotisavustin.

Katso tästä aloituspakkausten sisällöt:
Uusittu pienen generattorin aloituspakkaus
Kokonaan uusi, isomman generattorin aloituspakkaus